Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τραγωδία στην Πάτρα: Ξανά στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου
15:19 | 24/07/2022

Απολογείται συμπληρωματικά στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας (25/7) και συγκεκριμένα για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, θα μεταφερθεί στην ανακρίτρια, στις 11 το πρωί.

Διαβάστε επίσης

Η προσαγωγή της μητέρας των τριών παιδιών, που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή, θα γίνει νωρίτερα και θα οδηγηθεί στο κτίριο 9, που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη (20/7) η Ρούλα Πισπιρίγκου μετέβη ξανά στο γραφείο της ανακρίτριας από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρη της, της Τζωρτζίνας, πριν τελικά το άτυχο κοριτσάκι καταλήξει τον περασμένο Ιανουάριο.

Η προφυλακισμένη 33χρονη είχε λάβει προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα (25/7) για να απολογηθεί, αφού η ανακρίτρια έλειπε στο Αγρίνιο, καθότι εκείνη την ώρα κήδευε τον πατέρα της (81 ετών – δάσκαλο).

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να καταγραφεί, ότι η νέα δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, Γιώργο Νούλη, ο οποίος μελετώντας το περιεχόμενο καταθέσεων και στοιχείων Ιατροδικαστικών εκθέσεων, έκρινε πως το επεισόδιο που οδήγησε σε τετραπληγία το κοριτσάκι ήταν «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και δεν οφειλόταν σε παθολογικά αιτία.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό – όπως και κατηγορείται – χορήγησε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί της αφαιρώντας του τη ζωή, αλλά είχε προσπαθήσει και πάλι να το δολοφονήσει μέσα στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο Νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση και δη από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε, λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών, που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

www.mynews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis