Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:19 | 07/10/2022

Κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της Δυτικής Αττικής τα ξημερώματα της Τρίτης. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ κυνηγούσαν δύο άτομα που είχαν κλέψει αυτοκίνητο από την περιοχή του Κερατσινίου.

Οι κλέφτες σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr περνούσαν με κόκκινο τους σηματοδότες, ενώ για να αποφύγουν την σύλληψη δεν δίστασαν να μπουν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου. Η κλοπή του οχήματος σημειώθηκε στην οδό Αγίας Βαρβάρας. Με κλειδί πασπαρτού το παραβίασαν και το έθεσαν σε λειτουργία.

Διαβάστε επίσης

Γείτονες που είδαν τους δράστες ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και έδωσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του Hyundai Accent. Μετά από αναζητήσεις το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε στη γέφυρα Σκαραμαγκά στο ύψος του Χαϊδαρίου.

Ο 21χρονος οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ξεκίνησε η ξέφρενη καταδίωξη. Με ιλιγγιώδη ταχύτητα, περνούσε τα φανάρια με κόκκινο, βγήκε στην εθνική οδό και στο ύψος του Ασπροπύργου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κινούνταν για αρκετά χιλιόμετρα με πορεία προς την Κόρινθο. Οι αστυνομικοί βλέποντας πως υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς, σταμάτησαν την καταδίωξη.

Δεν σταμάτησαν όμως της έρευνες, καθώς γνωρίζουν τις διαδρομές που ακολουθούν οι κλέφτες των αυτοκινήτων στα Δυτικά Προάστια.

Μετά από αναζητήσεις πλήρωμα της Άμεσης Δράσης βρήκε το κλεμμένο Hyundai, σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου. Ζήτησαν ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής και της Άμεσης Δράσης.

Με προτεταμένα τα όπλα και τους φακούς στα χέρια, ερεύνησαν ένα περιφραγμένο οικόπεδο και μέσα στη πυκνή βλάστηση εντόπισαν κρυμμένους τους δύο κλέφτες, 21 και 15 ετών, και τους πέρασαν χειροπέδες. Ο οδηγός είχε στις τσέπες του τρία κλειδιά πασπαρτού που ξεκλείδωναν αυτοκίνητα της ίδιας μάρκας με το κλεμμένο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis