Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:43 | 08/02/2015

 

Περίπου 28 κρατούμενοι στις φυλακές της βραζιλιάνικης πόλης Cadeia Pública de Nova Mutum κατάφεραν να δραπετεύσουν τη Τετάρτη με τη βοήθεια δυο γυναικών. Οι δυο Βραζιλιάνες αποφάσισαν να ντυθούν σέξι αστυνομικίνες, επισκέφθηκαν τις φυλακές και γοητεύοντας τους φρουρούς τους έπεισαν να εγκαταλείψουν τα πόστα τους.

Όταν κατάφεραν να τους απομακρύνουν τους προσέφεραν ουίσκι στο όποιο είχαν φροντίσει να ρίξουν υπνωτικά χάπια, με αποτέλεσμα περίπου 28 κρατούμενοι να δραπετεύσουν από τις φυλακές.

 

 

Οι ερευνητές της υπόθεσης αναφέρουν πως οι δυο γυναίκες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την απόδραση και στόχος τους ήταν να αποπλανήσουν τους φρουρούς, ώστε να αποσπάσουν την προσοχή τους από την απόδραση των κρατουμένων.

Έτσι, την επόμενη ημέρα, οι αστυνομικοί βρήκαν τους φύλακες γυμνούς και δεμένους με χειροπέδες μέσα στις φυλακές με τους κρατούμενους να έχουν κάνει φτερά και τις γυναίκες να έχουν εξαφανίσει τα ίχνη τους, αφήνοντάς, ωστόσο, τις στολές τους και το ουίσκι.

Η μια από τις γυναίκες φέρεται να είναι η κοπέλα του 18χρονου δραπέτη, Bruno Amorim, που εικάζεται πως ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης της απόδρασης. "Ήταν αυτός που σχεδίασε και εκτέλεσε την απόδραση με τη βοήθεια της κοπέλας του", δηλώνουν οι αστυνομικοί.

Την περασμένη Παρασκευή η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τους 28 δραπέτες, πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν να περιπλανιούνται στην πόλη.

(Πηγή: Telegraph)

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis