Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Νορβηγία: Αστυνομικοί κλήθηκαν να διώξουν μουσικούς του δρόμου μετά από καταγγελία και τραγούδησαν μαζί τους!
18:19 | 24/07/2022

Η Αστυνομία της Νορβηγίας δείχνει το πιο κουλ «πρόσωπό» της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Tiktok, καθώς καθημερινά ανεβάζει βίντεο που «αγκαλιάζουν» οι χρήστες, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει του 516.000 ακόλουθους. Αυτή τη φορά έδειξε πώς αντέδρασε σε μια καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας κατά καλλιτεχνών του δρόμου!

Σύμφωνα με το βίντεο, που έχουν δει μέχρι στιγμής 2.2 εκατ. άνθρωποι, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διακόψουν τη μίνι συναυλία που στήθηκε σε πλατεία της χώρας, αντί να τους κάνουν παρατήρηση και εν προκειμένω να τους οδηγήσουν στο τμήμα, μπήκαν στην παρέα των καλλιτεχνών του δρόμου και τραγούδησαν μαζί τους, λαμβάνοντας χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες.

Διαβάστε επίσης

Οι χρήστες μάλιστα εκστασιάστηκαν από το περιστατικό και άφησαν πληθώρα σχολίων. Ανάμεσα στα «μπράβο», τα «συγχαρητήρια» και τα «πόσο διαφορετική είναι η σκανδιναβική Αστυνομία από τις υπόλοιπες του πλανήτη» δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία, λέγοντας πως «σίγουρα ο άνθρωπος θα κοιτάει νευριασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του».

www.reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis