Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:50 | 07/02/2022

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο ύποπτο όχημα, που εντοπίστηκε στον Μυλοπόταμο Κρήτης –στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου – Ηρακλείου- μέσο το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποίησαν οι πέντε κακοποιοί που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Το κλεμμένο φορτηγάκι που εκλάπη ιδιοκτησίας Αλβανού που ζει και εργάζεται στα Χανιά, στα ήταν σταθμευμένο με τα κλειδιά στη μίζα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δραπέτες το εγκατέλειψαν στην πλατεία του χωριού, στις Σίσσες, πέταξαν τα κλειδιά και συνέχισαν την πορεία τους με άλλο όχημα.

Επιτόπου σπεύδει η σήμανση, προκειμένου να εξετάσει εάν πρόκειται για το μέσο που χρησιμοποίησαν οι πέντε κρατούμενοι μετά την απόδρασή τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι κρατούμενοι, που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, ληστεία και εμπόριο ναρκωτικών- μετά την έξοδό τους από την τουαλέτα των κρατητηρίων που βρίσκονται στο υπόγειο του Μεγάρου, βρέθηκαν σε ένα προθάλαμο με μια βαριά πόρτα, η οποία όπως διαπιστώθηκε, ήταν ξεκλείδωτη, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να την ανοίξουν και να φύγουν.

Και ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις συνθήκες απόδρασής τους.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Πηγή:  ertnews.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis