Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 13/05/2022

Έχασε τη μάχη για τη ζωή  52χρονος άνδρας που έπεσε από ταράτσα στην Αλικαρνασσό .

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή ο 52χρονος δεν άντεξε στα πολλαπλά τραύματα που έφερε σε όλο του το σώμα με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα πριν τις 4:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως δήλωσε στο cretapost ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Κώστας Τερζάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος είχε υποβληθεί νωρίτερα σε χειρουργική επέμβαση αφού έφερε ανοικτό τραύμα στο κεφάλι ενώ είχε υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Το χρονικό της μοιραίας πτώσης

Όλα συνέβησαν στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο όταν, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο 52χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του για να επιβεβαιώσει ότι γεμίζει με νερό το ντεπόζιτο και εκεί – άγνωστο παραμένει το πώς πρός το παρόν – φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από ύψος 5 μέτρων στην ταράτσα του εφαπτόμενου κτιρίου.

Άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ αλλά και τον Α’ Π.Σ. Ηρακλείου μετέβησαν στο σημείο, συνολικά βρέθηκαν επί τόπου τρία διασωστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Πλέον, οι ιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή ενώ κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας του.

Προανάκριση αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση διενεργεί το Α’ Α.Τ. Ηρακλείου.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis