Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 05/07/2022

Στα κύματα της μεγάλης του αγάπης, της θάλασσας,  άφησε την τελευταία του πνοή ένας 70χρονος από το Κατάκολο

Διαβάστε επίσης

Ο συνταξιούχος αστυνομικός Σταύρος Αλεβίζος του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Ζαχάρως.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε  όπως κάθε μέρα, γύρω στις 3:30,  από το Κατάκολο με την βάρκα του για ψάρεμα που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. 

Μάλιστα  ο προορισμός του ήταν ανοιχτά της Ζαχάρως όπου έριξε το παραγάδι του το οποίο βρέθηκε μέσα στη θάλασσα. 

Συνήθως καθόταν γύρω στην μιάμιση ώρα, το μάζευε και επέστρεφε στο Κατάκολο όπου έκανε 45 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει στο λιμάνι από την περιοχή που ψάρευε.  

Όμως έως νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεν είχε δώσει σημεία ζωής  και οι δικοί άρχισαν να ανησυχούν.  

Αργά το μεσημέρι εντοπίστηκε η βάρκα του κοντά στην παραλία  στην  περιοχή του «Παραθίν Αλός» από πολίτες, οι οποίοι  ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Κατακόλου. 

Άμεσα λιμενικοί έσπευσαν στην περιοχή που είχε υποδειχθεί από τους πολίτες και με την βοήθεια ενός τρακτέρ την τράβηξαν στην άμμο.

Σε απόσταση  500 με 700μέτρα από το σημείο που ήταν η βάρκα του, βρέθηκε  ο συνταξιούχος αστυνομικός χωρίς τις αισθήσεις του. 

Η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

Ο 70χρονος ήταν ιδιαίτερα έμπειρος με την θάλασσα ενώ ήξερε και καλό κολύμπι…

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κατακόλου, στις 11 το πρωί. Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες του Ιερού Ναού.

patrisnews.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis