Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αστυνομικός όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας του δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.
Ο 33χρονος δέχτηκε πυρά στην περιοχή του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και πέθανε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο της περιοχής.
Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για πυροβολισμούς. Φτάνοντας στο σημείο του συμβάντος, ένας άνδρας τους είπε ότι λίγο πριν, υπό την απειλή όπλου άγνωστοι του έκλεψαν το ποδήλατο.
Ο 33χρονος με τους συναδέλφους του, όλοι με πολιτικά ρούχα, όταν είδαν στο πεζοδρόμιο τον ύποπτο με το ποδήλατο.
Ακολούθησε κυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο Ράντολφ Χάλντερ, δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Ο πατέρας και ο παππούς του ήταν αστυνομικοί.
Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα, λίγα τετράγωνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα. Τρία ακόμα άτομα προσήχθησαν, ως ύποπτα για συμμετοχή τους στο περιστατικό.
ant1iwo.com