Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:28 | 17/04/2019

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου πιστολιού Mossberg έπειτα από περισσότερο από 100 χρόνια στο φετινό SHOT Show, η Viridian Weapon Technologies ανακοίνωσαν την προσθήκη ενός σκοπευτικού λέιζερ για το Mossberg MC1sc στην σειρά Ε.

Αυτό είναι το δελτίο τύπου της Viridian σχετικά με την τελευταία προσθήκη στη νέα τους σειρά E.


[custom:google-ads]


Η Viridian Weapon Technologies κυκλοφορεί τώρα το κόκκινο λέιζερ της σειράς E για το πιστόλι Mossberg MC1sc.

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στο νέο πιστόλι χωρίς να παρεμποδίζει την απόκρυψη, το λέιζερ της σειράς E μπορεί να αγοραστεί ως ενσωματωμένο πακέτο (πιστόλι και σκοπευτικό λέιζερ) από τη Mossberg ή ως αξεσουάρ από την Viridian.

"Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με μεγάλους κατασκευαστές πυροβόλων όπλων, όπως η Mossberg, για να προσφέρουμε στους πελάτες υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για κρυφή μεταφορά και αυτοάμυνα", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Viridian Brian Hedeen. "Το νέο κόκκινο λέιζερ σειράς E για το MC1sc συνδέεται άψογα με το νέο πιστόλι Mossberg, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιστοποιούν την ταχεία απόκτηση στόχου κατά την αυτοάμυνα. "

Το σκοπευτικό λέιζερ Viridian E είναι απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή οπλοφορία.

Σχεδιασμένο ειδικά για κεκαλυμμένη μεταφορά  που συνδυάζει το πιο ισχυρό κόκκινο σκοπευτικό λέιζερ που επιτρέπεται από την αμερικανική κυβέρνηση, προσφέρει γρήγορη απόκτηση στόχου την κρίσιμη στιγμή - σε προσιτή τιμή.

Το πιστόλι Mossberg MC1sc subcompact είναι ένα
νέο πιστόλι 9 χιλιοστών για κεκαλυμμένη μεταφορά.

Χτισμένο σε πλαίσιο πολυμερούς με ολισθητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει το ίδιο επίπεδο ποιότητας και απόδοσης που έχει δώσει στη Mossberg τη φήμη της εδώ και δεκαετίες.

Όταν συνδυάζεται με το κόκκινο λέιζερ Viridian E Series, το MC1sc δίνει στους πελάτες της Mossberg μια αξιόπιστη επιλογή πιστολιού αυτοάμυνας.
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis