Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
428
20:38 | 04/06/2022

Άλλο ένα πιστόλι tactical της εταιρείας FN, το οποίο είναι εξοπλισμένο με το ευέλικτο σύστημα τοποθέτησης οπτικών χαμηλού προφίλ και το πλαίσιο λαβής μεσαίου μεγέθους, το FN 509 Midsize Tactical είναι ένα τέλεια ισορροπημένο πιστόλι που είναι έτοιμο για οπτικά, με δυνατότητα πολλαπλών ρόλων και βελτιστοποιημένο για αξιόπιστες βολές.

"Βασιζόμενο στην επιτυχία τόσο του FN 509 Tactical όσο και του FN 509 Midsize, η ομάδα της FN συνδύασε τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο πιστολιών στο FN 509 Midsize Tactical", δήλωσε ο Chris Cole, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την FN America, LLC. "Το πλαίσιο λαβής 15 φυσιγγίων με το συγκρότημα τακτικού ολισθητήρα με δυνατότητα χρήσης οπτικών προσφέρει στους πελάτες μας έναν άλλο ισχυρό υποψήφιο για κεκαλυμμένη μεταφορά και προσωπική προστασία στην οικογένεια FN 509."

Με βάρος λίγο λιγότερο από 850 γραμμάρια χωρίς πυρομαχικά, το FN 509 Midsize Tactical τοποθετείται ως ιδανική επιλογή για κεκαλυμμένη μεταφορά, άμυνα στο σπίτι και χρήση στην υπηρεσία. Το μεσαίο πλαίσιο του, καθώς και η κάννη με σπείρωμα μήκους 4,5 ιντσών και η βελτιωμένη σκανδάλη με ονομαστική απόδοση παρέχουν άνευ προηγουμένου έλεγχο και διαχείριση ανάκρουσης σε ένα πιστόλι που κρύβεται εύκολα.

"Η FN είναι γνωστή για τον καθορισμό των βιομηχανικών προτύπων για τακτικά πιστόλια ξεκινώντας με το FNX-45 Tactical. Χαρακτηριστικά όπως μια κάννη με σπείρωμα, υπερυψωμένα νυχτερινά σκοπευτικά για χρήση σιγαστήρα, εκτεταμένη χωρητικότητα και το πιο σημαντικό, έτοιμο για οπτικά", δήλωσε ο Chris Johnson, Senior Product Manager για την FN America, LLC. "Το FN 509 Midsize Tactical προσφέρει όλα εκείνα τα τακτικά χαρακτηριστικά που περιμένουν οι πελάτες της FN σε ένα πακέτο που έχει τέλεια αναλογία για καθημερινή μεταφορά και πολλά άλλα."

Το πλαίσιο Tactical μεσαίου μεγέθους διαθέτει στάνταρ γεμιστήρα 15 φυσιγγίων με δυνατότητα λειτουργίας των περιλαμβανόμενων γεμιστήρων 24 φυσιγγίων του FN 509, παρέχοντας αυξημένη χωρητικότητα ενώ η κάννη με σπείρωμα 4,5 ιντσών είναι ψυχρής σφυρηλάτησης και έτοιμη για σιγαστήρες με 1/2×28 - ίντσες σπείρωμα. Ο ολισθητήρας έχει κοπεί για το πατενταρισμένο σύστημα τοποθέτησης οπτικών χαμηλού προφίλ της FN, συμβατό με περισσότερα από δέκα μικροσκοπικά οπτικά κόκκινης κουκίδας. Διαθέσιμο σε μαύρο ματ και σε flat dark earth (FDE).

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis