Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:50 | 12/09/2021

Πρωινές ώρες της 6/9/2021 συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμηματος Ασφαλείας Μεγάρων δυο ανήλικοι ημεδαποί οι οποίοι είχαν διαπράξει από τις αρχες Ιουλίου εφτά ληστείες κατά συναυτουργία .

Οι δράστες έχοντας ως ορμητήριο τον καταυλισμό που βρίσκεται στα Μέγαρα και κινούμενοι πεζή ή με ποδήλατα εντόπιζαν τα θύματα τους και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας ή ακόμα και με χρήση τους αφαιρούσαν από τους παθόντες τιμαλφή και κινητά τηλέφωνα .

Οι συλληφθέντες σύμφωνα με την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμ. Ασφαλείας Μεγάρων επέλεγαν να δραστηριοποιούνται κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες στην περιοχή Πευκάκια εκμεταλλευόμενοι την απουσία μαρτύρων.

Στις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή . Σημειώνεται ότι σε μια εκ των περιπτώσεων ο ένας εκ των συλληφθέντων εκτός του ότι αφαιρέσαι το κινητό τηλέφωνο του θύματος προσέβαλε την γενετήσια αξιοπρέπεια της .

Οι συλληφθέντες μαζί με την σχηματισθείσα δικογραφία μεταφέρθηκαν σε αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ύστερα από σύμφωνη γνώμη Εισαγγελα και ανακριτή ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis