Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 03/08/2022

20 επιπλέον μοτοσικλέτες θα προμηθευτεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της ΠΑΜΘ να αυξήσουμε τους πόρους που διαθέτουμε από το ΕΣΠΑ για τον εξοπλισμό των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Η αύξηση της χρηματοδότησης για την προμήθεια των μοτοσικλετών είναι της τάξης των 282.000 € και προστίθεται σε πόρους ύψους 1,8 εκ. € που έχουμε ήδη διαθέσει στην Ελληνική Αστυνομία για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού αστυνόμευσης και ασφάλειας του οδικού δικτύου όπως οχήματα, ασύρματοι επικοινωνίας και φορητά ραντάρ.

«Με τον τρόπο αυτό συνδράμουμε το έργο της Αστυνομίας για τη μείωση, την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων στην Περιφέρειά μας.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, επισκέφθηκα το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη.

Συζητήσαμε για τη χρησιμότητα του νέου εξοπλισμού για την οδική ασφάλεια και επιβεβαιώσαμε για ακόμη μια φορά την πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ελληνική Αστυνομία», δήλωσε ο περιφερειάρχης.

xronos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis