Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 15/11/2020

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες, στην Τρίπολη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 19.9.2020 έως και την 3.11.2020, στην Τρίπολη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε αποθήκες, αφαιρώντας μεταξύ άλλων ποσότητες χαλκού, μπαταρίες οχημάτων, δύο (2) κουλούρες συρματοπλέγματος γαλβανιζέ βαρέως τύπου, ποσότητες κρέατος και αγροτικά προϊόντα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης για την ταυτοποίηση των άγνωστων δραστών και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis