Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 01/10/2022

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με δράστη έναν Ελληνοαμερικανό άνδρα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των βίαιων επιθέσεων που σημειώνονται όλο και πιο συχνά στη Νέα Υόρκη, με θύματα που φαίνεται να επιλέγονται τυχαία, από ανθρώπους χωρίς ευδιάκριτα κίνητρα.

Ο λόγος για τον 34χρονο Πίτερ Ζησόπουλο, έναν ομογενή που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία μιας βετεράνου διασώστριας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης. Η Άλισον Ρούσο Έλινγκ δέχτηκε την αιματηρή επίθεση εν ώρα υπηρεσίας το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κοντά στο πόστο της στη γειτονιά της Αστόρια στο Κουίνς.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η 61χρονη διασώστρια κατευθυνόταν σε κοντινό κατάστημα για να πάρει κάτι να φάει στο διάλειμμά της, όταν ο Ζησόπουλος όρμηξε ξαφνικά πάνω της και τη μαχαίρωσε πολλές φορές. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αμέσως μετά την επίθεση ο Ζησόπουλος έτρεξε πίσω στο διαμέρισμά του και ταμπουρώθηκε μέσα. Μετά από διαπραγμάτευση με την Αστυνομία, πείστηκε να βγει έξω και συνελήφθη, με το κίνητρο του δράστη παραμένει ασαφές.

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis