Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
revenge porn
12:49 | 18/08/2022

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση revenge porn στη Θεσσαλονίκη καθώς φαίνεται ότι υπάρχει γυναίκα με ύποπτο ρόλο.

«Η εργαλειοποίηση των προσωπικών στιγμών, όπως αυτή αποτυπώνεται σε φωτογραφίες έχει πλέον κατακλύσει τα ποινικά ακροατήρια. Σύμφωνα με την καταγγελία η ζωή της έχει μετατραπεί σε κόλαση τους τελευταίους μήνες. Έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Το εξελικτικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι μετέχει στη διαδικασία άτομο του περιβάλλοντος του δράστη, μία γυναίκα» είπε στο grtimes ο δικηγόρος του θύματος, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Διαβάστε επίσης

Υπενθυμίζουμε ότι 58χρονος αγρότης διατηρούσε σχέση με παντρεμένη γυναίκα και όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, έβαλε σκοπό του να την εκδικηθεί. Με δημοσιοποίηση προσωπικών ερωτικών τρυφερών τους στιγμών και φωτογραφιών, που είχε εκείνος στη διάθεσή του, η γυναίκα πληροφορήθηκε ότι είχαν αναρτηθεί όλα αυτά παντού και συγκεκριμένα και στο δικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώθηκαν αρχικά στην κατάσχεση υλικού, δε σταμάτησαν όμως μόνο στο σπίτι του χωρισμένου αγρότη. Πήραν υλικό και κατασχέθηκαν υπολογιστές και από το σπίτι στο οποίο διέμενε όταν ήταν παντρεμένος.

Αυτό σε συνδυασμό με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν χθες ότι δηλαδή το υλικό αυτό έφτασε μέσω γυναίκας και δη της πρώην συζύγου του αγρότη στον σύζυγο της καταγγέλλουσας δίνει αυτόματα μία νέα τροπή στην υπόθεση με πιθανότητα να έχει συμμετάσχει στην δημοσιοποίηση στοιχείων και η πρώην σύζυγος.

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες, όπως σημειώνει ο δικηγόρος της γυναίκας – καταγγέλλουσας, κ. Αντώνης Ξυλουργίδης:

Στρατής Λημνιός

Πηγή: grtimes

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis