Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:20 | 30/08/2022

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα αστυνομικών, που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον Ασπρόπυργο, εντόπισε η έρευνα των αρχών.

Oι αστυνομικοί κατηγορούνται ότι εξέδιδαν ταυτότητες και διαβατήρια σε κακοποιούς.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, τα πάνω από 300.000 ευρώ που είχαν βρεθεί στο χρηματοκιβώτιο μέσα στο γραφείο του διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου δεν είναι τα μόνα επιβαρυντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η έρευνα περαιώθηκε και έχουν βρεθεί νέα πρόσωπα με ιδιαίτερο... «ενδιαφέρον» αναφορικά με την ιδιότητά τους. Στο ηλεκτρονικό «ξεψάχνισμα» που έγινε σε κινητά και υπολογιστές των προσώπων αυτών, έχουν βρεθεί πολλές φωτογραφίες από διαβατήρια και ταυτότητες, για τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Σε λίγες μέρες μάλιστα αναμένεται να κληθούν στο δικαστήριο.

 

Βασικό πρόσωπο στην υπόθεση φέρεται να ήταν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ασπροπύργου μαζί με την επίσης αστυνομικό σύντροφό του, η οποία είναι και η ίδια κατηγορουμένη. Το Star φέρνει στο φως τον διάλογο του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου με την αστυνομικό-συγκατηγορουμένη του.

Πηγή:  star.gr

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis