Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:43 | 19/04/2015

Νέα στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily mail αναφορικά με την υπόθεση του πνιγμού 12 Νιγηριανών Χριστιανών από μουσουλμάνους στο μικρό πλεούμενο που ταξίδευε  προς τις ιταλικές ακτές.

Όταν η λέμβος που μετέφερε 100 περίπου άτομα άρχισε να βυθίζεται ένας Νιγηριανός χριστιανός άρχισε να προσεύχεται, όταν ένας εκ των μουσουλμάνων που βρίσκονταν στη βάρκα τον διέταξε με απότομο ύφος να σταματήσει, λέγοντας με ρπωτοφανές θράσος; «Εδώ προσευχόμαστε μόνο στον Αλλάχ».

Όταν ο Νιγηριανός αρνήθηκε να υπακούσει στη μουσουλμανική ντιρεκτίβα μια βίαιη μάχη ξέσπασε στο μικρό πλεούμενο με αποτέλεσμα οι 12 Χριστιανοί να πεταχθούν στην θάλασσα και κατά συνέπεια να πνιγούν.

«Του είπαν ότι θα τον πετάξουν από την βάρκα εάν δεν σταματούσε να προσεύχεται στο Θεό» λέει ένας εκ των επιβαινόντων στην εφημερίδα La Republica «Άρχισαν τότε να φωνάζουν. Δύο άτομα  άρχισαν να τον κτυπούν και στο τέλος τον έσπρωξαν και έπεσε στη θάλασσα όπου και πνίγηκε» συμπλήρωσε.  

Ο άτυχος 21χρονος Νιγηριανός αναγνωρίστηκε μετά από τα τραύματα που έφερε στο σώμα του, από τη μάχη με τους μουσουλμάνους.

Στη συνέχεια ακολούθησε μεγαλύτερη αναστάτωση όταν οι υπόλοιποι Χριστιανοί άρχισαν να διαμαρτύρονται για αυτό που έγινε αλλά με 90 μουσουλμάνους στο σκάφος το αποτέλεσμα ήταν να πνιγούν και αυτοί σε αυτή τη μαζική δολοφονία.

Αυτούς αφήνει η ελληνική κυβέρνηση να έρχονται κατά χιλιάδες (10.000 μόνο το Μάρτιο) στην Ελλάδα αδιαφορώντας για τον Έλληνα πολίτη αλλά και τη μελλοντική αλλοίωση του πληθυσμού, μετατρέποντας σταδιακά τη χώρα σε μουσουλμανικό προτεκτοράτο όπως ονειρεύεται ο Ερντογάν και η ISIS.

Το ανάθεμα των μελλοντικών γενιών των Ελλήνων για αυτή την προδοσία θα είναι μεγάλο αλλά τότε θα είναι αργά.

defencenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis