Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:19 | 11/11/2019

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική, φερόμενων ως μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Την ίδια ώρα νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη δράση και τις κινήσεις του ενός καταζητούμενου.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αρχές γνωρίζουν με λεπτομέρειες και τη δράση του, αλλά και τις κινήσεις του καταζητούμενου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είχε συλληφθεί για κατάληψη στην οδό Καλλιδρομίου και κατηγορήθηκε για τον νόμο περί όπλων και εκρηκτικών. Βάσει αυτού του νόμου, ο ανακριτής αποφάσισε να εμφανίζεται κάθε πρώτη του μήνα στο Αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων.

Στις 21 Οκτωβρίου ο καταζητούμενος τραυαμτίστηκε στη διάρκεια της ένοπλης ληστείας στον Χολαργό σε πρακτορείο. Οι αστυνομικοί επειδή τον είχαν στους υπόπτους, άμεσα ταυτοποίησαν το αίμα από στοιχεία τα οποία είχαν γενετικό υλικό από τις συλλήψεις του.

Τότε η Αστυνομία άρχισε να τον αναζητά στο σπίτι του, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσει. Ο καταζητούμενος έπρεπε να παρουσιαστεί στο ΑΤ Εξαρχείων την 1η Νοεμβρίου, εκεί στήθηκε μία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας η οποία τον περίμενε για να τον συλλάβει. Όμως ο ίδιος το είχε αντιληφθεί και δεν εμφανίστηκε στο Τμήμα.

Την προηγούμενη φορά που είχε καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια της Αντιτρομοκρατικής φέρεται να ήταν το 2013 μέσα σε μία καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε η υπηρεσία συνέλαβε δύο άτομα τα οποία κατηγόρησε για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», καθώς και σε ένοπλες ληστείες στην επαρχία.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis