Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:16 | 27/11/2016

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν εχθές, έναν 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δραστηριοποιούταν στηn παράνομη μεταφορά  μεταναστών.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια, συμμορία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο  όχημα εντοπίσθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης.

Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, έως την περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ο 21χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν 4 αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θέρμης, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο, έχοντας πληρώσει για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, χρηματικό ποσό από 2.000 έως 2.500 ευρώ ο καθένας.

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis