Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:10 | 19/07/2022

Ακόμη ένα κακούργημα σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προστίθεται στη δικογραφία που αφορά την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, για τη δολοφονία της οποίας η 33χρονη γυναίκα είναι προσωρινά κρατούμενη από τον περασμένο Απρίλιο.

Η μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της, θα λογοδοτήσει και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Νούλης, αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί γα τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, άσκησε εναντίον της 33χρονης μητέρας συμπληρωματική ποινική δίωξη για την προσπάθειά της να δολοφονήσει την κόρη της λίγο πριν τελικά το παιδί υποκύψει στη θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Η Πισπιρίγκου ήδη έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα, η οποία διερευνά την υπόθεση, και έτσι αναμένεται αύριο το πρωί να μεταχθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων από τον Κορυδαλλό όπου κρατείται.

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου, όπως έχει δικαίωμα, πιθανότατα θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν η ίδια και ο δικηγόρος της για όσα της καταλογίζονται με τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της, ώστε να ετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Ο εισαγγελέας, στοιχειοθετώντας τα δεδομένα της υπόθεσης θανάτου της 9χρονης κόρης της κατηγορουμένης, θεωρεί ότι λίγους μήνες πριν τον θάνατο του παιδιού η μητέρα του είχε επιχειρήσει και πάλι να οδηγήσει την 9χρονη στον θάνατο. Σύμφωνα με την εισαγγελική αξιολόγηση, το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο «Καραμανδάνειο» χωρίς παθολογικά ευρήματα, πλην όμως εκδήλωσε καρδιακή ανακοπή. Κατά τον κ. Νούλη το περιστατικό οφείλεται σε εξωτερική παρέμβαση και συγκεκριμένα από την 33χρονη κατηγορουμένη που ωστόσο δεν πέτυχε το θανατηφόρο αποτέλεσμα που επεδίωξε καθώς το αντιμετώπισαν άμεσα οι γιατροί του νοσοκομείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis