Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 23/02/2022

Ανάρτηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα:

22/2/2022. Ώρα 11:10 πρωινή.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δ 201-1 της Γ αλλαγής κατά την διάρκεια της περιπολίας της στην περιοχή του Χολαργού, αποφάσισε να ελέγξει ένα αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου (Ρομά)κρίθηκε ύποπτος από τα στελέχη της ομάδας.

Πραγματικά κατά τον έλεγχο οι συνάδελφοι διαπίστωσαν ότι ο επιβαίνων έδινε παρών για απάτες και άλλα αδικήματα.

Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν βαμμένο άλλο χρώμα και από το πλαίσιο έβγαινε σε παρόμοιο το οποίο ήταν κλεμμένο πρίν δύο μήνες από την Μεταμόρφωση.

Συγκεκριμένα ο δράστης προσποιήθηκε τον αγοραστή και στη συνέχεια πέταξε έξω από το όχημα την ιδιοκτήτρια και το έκλεψε. Επίσης πριν λίγο καιρό, είχε διαπράξει και ληστεία σε ηλικιωμένη γυναίκα αφαιρώντας της 800 €.

Ο ανωτέρω προσήχθη στο αρμόδιο Τ.Α.

Επειδή δρούσε μαζί με έναν θείο του,(κάτοικοι δήμου Φυλής) κατηγορούνται και για σύσταση συμμορίας.(Αναγνωρίστηκαν και οι δύο απο τα θύματά τους). Τι να πούμε για αυτούς τους συναδέλφους οι οποίοι πραγματικά με την εμπειρία και την ευστροφία τους έχουν δείξει αρκετές φορές την αξία τους.

Μπράβο στην Δ 201-1/Γ.
 
Μας βγάζουν για μία ακόμα φορά ασπροπρόσωπους.
 
Έτσι οι πολίτες νιώθουν ασφάλεια και οι λωποδύτες νοιώθουν την ανάσα της άμεσης δράσης στο σβέρκο τους. Εύγε!!!! Το μόνο που ελπίζουμε είναι να τιμωρηθούν αρκετά διότι δεν ειναι η πρώτη φορά που η ΕΛ.ΑΣ. τους συλλαμβάνει...
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis