Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μπακαγιόκο
15:19 | 21/07/2022

Ο Τιέμουε Μπακαγιόκο συνελήφθη από την ιταλική Αστυνομία και, μάλιστα, υπό την απειλή όπλου. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό οι αστυνομικοί τον πέρασαν για άλλο, τον σταμάτησαν, τον κατέβασαν από το όχημά του και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο δημοσιογράφος της Sport Italia, Τανκρέντι Παλμέρι, απαθανάτισε το τρομακτικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Αναλυτικότερα, ένας αστυνομικός έσπρωξε τον ξαφνιασμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε 14 εμφανίσεις στη Serie A για τους πρωταθλητές της περασμένης σεζόν, πάνω σε ένα περιπολικό. 

Την ώρα που φαίνεται να αδειάζει τις τσέπες του Μπακαγιόκο και να πετάει το περιεχόμενο στην οροφή του αστυνομικού αυτοκινήτου, δύο άλλοι αστυνομικοί, με τραβηγμένα όπλα, στρέφονται προς το αυτοκίνητο του παίκτη. Μια γυναίκα αστυνομικός κρατά το όπλο της και και το στρέφει προς έναν άλλο επιβάτη του οχήματος.

Ωστόσο, αργότερα η Αστυνομία συνειδητοποίησε ότι έχει το λάθος άτομο και γρήγορα κατεβάζουν τα όπλα και παρηγορούν τον μέσο με ένα απαλό χτύπημα στην πλάτη.

«Συγκλονιστικά πλάνα του Μπακαγιόκο της Μίλαν στο κέντρο της πόλης που κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου από την Αστυνομία ενώ αναζητούσε κάποιον άλλο», έγραψε στο Twitter ο Τανκρέντι.

«Ελέγξτε όταν ένας από τους αστυνομικούς πηγαίνει λέγοντας στον συνάδελφο του που τον ψάχνει ότι δεν είναι ο ύποπτος, αλλά ένας παίκτης της Μίλαν και ο αστυνομικός λέει «ΠΟΙΟΣ;».

Ποιος είναι ο Τιέμουε Μπακαγιόκο

Ο 27χρονος υπέγραψε στην Τσέλσι το 2017 από τη Μονακό για 40 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πέρασε πέντε χρόνια στον σύλλογο, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Στην πρώτη του σεζόν, έκανε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν έχει παίξει για την Τσέλσι από τη σεζόν 2017-18.

Από τότε, δόθηκε δανεικός σε Μίλαν, Μονακό, Νάπολι και μετά ξανά στη Μίλαν, όπου κέρδισε τον τίτλο της Serie A την τελευταία σεζόν. Την Κυριακή, το γαλλικό έντυπο Foot Mercato ανέφερε ότι ο Μπακαγιόκο τελικά αποχωρεί αφού συμφώνησε σε συμφωνία με Μαρσέιγ στη Γαλλία.

www.in.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis