Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 03/07/2021

Οι ταινίες του Netflix συζητιούνται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, με αρκετές από αυτές να βραβεύονται μέχρι και στα Oscars. Το επερχόμενο 'Μπέκετ' σε παραγωγή Λούκα Γκουαντανίνο («Να με φωνάζεις με το όνομά σου») και σκηνοθεσία Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο μας εντυπωσίασε από το πρώτο του τρείλερ, που δόθηκε στην δημοσιότητα. Ο λόγος; Όχι μόνο για τον ταλαντούχο πρωταγωνιστή της Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον («Τένετ») ή την καταιγιστική περιπέτεια που υπόσχεται. Αλλά για το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη ταινία του Netflix που είναι εξ'ολοκλήρου γυρισμένη στην χώρα μας.

Μάλιστα, στην επερχόμενη ταινία που θα είναι διαθέσιμη στην δημοφιλή πλατφόρμα από τις 13 Αυγούστου, χρησιμοποιούνται γνώριμές μας εικόνες για να εξυπηρετήσουν το σενάριο. Η ελληνική αστυνομία κυνηγάει τον πρωταγωνιστή Μπέκετ, έναν τουρίστα που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία. Εκείνος προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την αμερικανική πρεσβεία, ενώ σε άλλο σημείο του τρέιλερ τον βλέπουμε να προσπαθεί να διαφύγει στα Εξάρχεια, αφού προσπερνάει μία πορεία όπου διαδηλωτές εμπλέκονται με την αστυνομία. Εκεί, τον βλέπουμε να προσπαθεί να ξεφύγει από τους καταδιώκτες του, με τους οποίους έρχεται σε μάχη «σώμα με σώμα» στον σταθμό του ηλεκτρικού της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, η πλοκή της ταινίας ορίζεται ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), μετά από ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες, γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού.Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται».

Το cast συμπληρώνουν οι Αλίσια Βικάντερ και Βίκι Κριπς, ενώ από την ελληνική πλευρά βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους Πάνο Κορώνη και Λένα Κιτσοπούλου. Η ταινία είναι συμπαραγωγή της Frenesy Film Company/Memo Films Production και του Rai Cinema, σε συνεργασία με την RT και τη Wise Features.

 

 

 

 

 

 

Δείτε το τρέιλερ του «Μπέκετ»:

 

 

 

 

 

www.digitallife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis