Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
EASY EDUCATION
19:14 | 12/07/2022

Το ποιοτικότερο χαρακτηριστικό των εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφώσεων είναι η ένταξη των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Χάρη στο ψηφιακό διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό επιτυγχάνεται το μέγιστο μαθησιακό αποτέλεσμα, καθώς διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι διαμορφωμένο έτσι, ώστε να μπορεί ο κάθε ένας να ανταπεξέλθει στον δικό του χώρο αξιοποιώντας τον χρόνο σύμφωνα με το πρόγραμμά του.

Ενδεικτικό ΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε επίσης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, διοργανώνει εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε περισσότερους από 60 διαφορετικούς θεματικούς ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

  1. Σεμινάρια / επιμορφώσεις 400 & 800 ωρών για μοριοδότηση σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως είναι τα Δ.ΙΕΚ, τα ΣΔΕ, τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, οι δομές προσφύγων κ.α.
  2. Επιμορφώσεις για εκμάθηση των ψηφιακών εκπαιδευτικών εργαλείων, αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν την εκπαιδευτική τους διαδικασία και να μάθουν να χρησιμοποιούν άριστα τα εργαλεία παραγωγής διαδραστικού ψηφιακού υλικού.
  3. Ετήσια σεμινάρια εκπαιδευτικών για να λάβετε τη μέγιστη μοριοδότηση σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε Α' Βάθμια, Β' Βάθμια εκπαίδευση, ένταξη σε επικουρικούς πίνακες εκπαιδευτικών, κρίσεις διευθυντών και υποδιευθυντών. 7 κορυφαίες επιμορφώσεις εκπαιδευτικών από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου που προσφέρονται σε νέα μειωμένη τιμή.
  4. Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ενηλίκων που οδηγεί στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ
  5. Σεμινάριο με τίτλο: «Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη»
  6. Σεμινάρια για διοίκηση & οικονομία όπως είναι η «Διοίκηση Μονάδων υγείας» και η «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»
  7. Και το σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας, που είναι το κλειδί για προσωπική αλλά και επαγγελματική εξέλιξη. Ένα κορυφαίο σεμινάριο που εισηγητές είναι τα μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας.

Όλα τα ετήσια εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια (ή μικρότερης διάρκειας) οδηγούν στην απόκτηση επίσημου αναγνωρισμένου πιστοποιητικού με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ισχύ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ λόγω της αξιολόγησης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η αξιολόγηση στην εκπαιδευτική διαδικασία ενός εξ αποστάσεως προγράμματος και όχι μόνο, είναι από τα σημαντικότερα σημεία καθώς είναι αυτή που επιφέρει την αναγνώριση ή όχι του μαθησιακού αποτελέσματος που αποδεικνύεται μέσω ενός πιστοποιητικού και έτσι εν τέλει επισφραγίζεται η ΔΙΑ ΒΙΟΥ ισχύς του.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων εκδίδεται - αντιστοίχως με τον θεματικό τίτλου του προγράμματος σπουδών- πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Το πιστοποιητικό επιμόρφωσης, εκτός από τον ιδιωτικό τομέα, δύναται να αποδώσει ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως κάθε φορά θα ισχύουν τα κριτήρια μοριοδότησης στην εκάστοτε μελλοντική προκήρυξη προσλήψεων.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΥΡΟΣ

 

Επίσης, μπορείτε επιλέγοντας την παρακολούθηση ενός ή περισσοτέρων προγραμμάτων μπορείτε να διεκδικείτε ποιοτικότερες θέσεις εργασίας είτε στον τομέα της υγείας είτε στο χώρο του τουρισμού είτε ως στέλεχος σε οποιαδήποτε επιχείρηση. 

Βρείτε τη λύση που πραγματικά ταιριάζει σε εσάς.

Εδώ τα βρίσκεις όλα!

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education

Τηλέφωνο: 2311110186  (10.00 – 18.00)

www.easy-education.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis