Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 08/04/2022

Ένα μοντέλο του instagram φέρεται να δολοφόνησε τον σύντροφό της μαχαιρώνοντας τον θανάσιμα. Έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική αφού απείλησε να αυτοκτονήσει.

Μια υπόθεση δολοφονίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα του Μαϊάμι, σύμφωνα με την οποία η 25 ετών Courtney Clenney συνελήφθη από τις αρχές αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 27χρονο σύντροφό της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή. Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο με πληγή στον ώμο όμως γρήγορα υπέκυψε στο τραύμα του.

Στην 27χρονη, μοντέλο του instagram με 2 εκατομμύρια ακολούθους αλλά και του Only Fans, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα επίσημες κατηγορίες για τον θάνατο του αγοριού της, παρ' όλα αυτά νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική καθώς απείλησε να αυτοκτονήσει γεγονός που προκάλεσε την ανησυχία των αρχών.

 

 

 

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έδρασε η Clenney καθώς σύμφωνα με μαρτυρία ενός γείτονα κακοποιούνταν συχνά από τον σύντροφό της Christian Obumseli.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών η αστυνομία είχε λάβει πληθώρα κλήσεων από γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι έκαναν λόγο για συνεχείς διαμάχες. Μάλιστα μια εβδομάδα πριν το τραγικό συμβάν μάρτυρας είχε δει τον Obumseli να χτυπάει την Clenney.

Από την άλλη, πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον των δύο επιμένει πως το μοντέλο του instagram ήταν το βίαιο άτομο της σχέσης σημειώνοντας πως πολύ συχνά χτυπούσε τον 27χρονο.

Την ίδια στιγμή ένα βίντεο από την ώρα της σύλληψης του νεαρού μοντέλου κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντάς την αναστατωμένη και γεμάτη αίματα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis