Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 21/01/2019

Το Policenet.gr έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό μηνυμάτων  απο αστυνομικούς - αναγνώστες μας, οι οποιοί μας ρωτούν για ποιό λόγο η μισθοδοσία αυτού του μήνα περιλαμβάνει μόνο τις 12 από τις νυχτερινές ώρες, τις οποίες εργάστηκαν.

[custom:google-ads]

Το Policenet.gr επικοινώνησε για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον κ.  Θεόφιλος  Παπαδάκης Αντιπρόεδρος (Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ Μέλος ΕΚΑ), ο οποίος μας ενημέρωσε πως η καταβολή μόνο των 12 ωρών στη μισθοδοσία οφείλεται στο γεγονός ότι τελείωσε το χρηματικό ποσό (κονδύλι) του προϋπολογισμού νυχτερινών ωρών Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2018 και έτσι, δυστυχώς, τωρα για τη μισθοδοσία μηνός Φεβρουαρίου 2019 που καταβάλλονται τα νυχτερινά Δεκεμβρίου 2018 δεν καλύπτεται ταμειακά το ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση για τα νυχτερινά των Αστυνομικών που δεν συμπεριελήφθησαν στη μισθοδοσία

Ο κ.  Θεόφιλος  Παπαδάκης επισημαίνει ότι ζητήθηκαν επιπρόσθετα χρηματικά κονδύλια από το  Υπουργείο Οικονομικών  και ότι οι υπόλοιπες ώρες νυχτερινής εργασίας που αντιστοιχούν σε κάθε στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. θα δοθούν προφανώς τον άλλο μήνα, με έξτρα πίστωση που πρέπει να καταβληθεί γιατι βέβαια πρόκειται για νυχτερινή ειδική εργασία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον εργαζόμενο Αστυνομικό.
 
 
Εξάλλου, αξιζει να αναφερθεί, πως αυτό συμβαίνει σχεδόν μόνιμα το τελευταίο μήνα κάθε ημερολογιακού έτους τα τελευταία έτη, λόγω της οικονομικής κρίσης και του μειωμένου ποσού που αποδεδειγμένα υπάρχει σε σχέση με τις τεράστιες υπηρεσιακές ανάγκες και την αύξηση της εγκληματικότητας, για την ανάγκη νυχτερινή αστυνόμευσης.
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis