Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 12/04/2022

Μετά το κοινό αίτημα των δύο Ομοσπονδιών μας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρηστό Σταϊκούρα που απεστάλη την 7η Απριλίου 2022 και αφορούσε την πρώιμη καταβολή της μισθοδοσίας πριν τις Αγιες Ημέρες του Πάσχα, παραθέτοντάς τους τη δυσμενή οικονομική κατάσταση του συνόλου σχεδόν του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερωθήκαμε σήμερα κατόπιν επικοινωνίας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη μαζί μας. πως αυτό έγινε αποδεκτό και η καταβολή της μισθοδοσίας θα πραγματοποιηθεί για το σύνολο του προσωπικού την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.

Είναι προφανές πως τέτοια αιτήματα δεν περιέχονται σε προγραμματικές συνδικαλιστικές διεκδικήσεις μας. Αποτελούν όμως σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους συναδέλφους μας και οφείλουμε να προλαμβάνουμε παρεμβαίνοντας.

Να παρεμβαίνουμε για όσους το έχουν ανάγκη καθημερινά, πόσο δε μάλλον για την έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας στις Αγιες Μέρες του Πάσχα.

Για όσους ενδεχομένως η μισθοδοσία δημιουργεί οικονομικό πλεόνασμα και δεν θα την έχουν ανάγκη πριν της Αναστάσεως, έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την ανάληψή της και μετά από αυτή.

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Χαρέλας Παναγιώτης

Πρόεδρος
Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Ντούμας Βασίλης

Πρόεδρος
προσωρινής Διοικούσας
Π.Ο.Α.Ε.Φ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis