Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μισθοι
19:18 | 01/11/2022

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

"Αγαπητό policenet καλησπέρα σας!  Διαβασα νωρίτερα τις δηλώσεις του Υπουργου κ. Θεοδωρικάκου ο οποίος, μεταξύ άλλων είπε πως είναι δίπλα στους αστυνομικούς με πράξεις.

Διαβάστε επίσης

Θα πρέπει να ξέρει ο κ. Υπουργός ότι είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετές δεκαετίες που ο Ελληνας αστυνομικός βιώνει τέτοια οικονομική εξαθλίωση. Είναι τoυλάχιστον εκτός πραγματικότητας να λέμε ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Εχουμε χάσει τα δώρα και είμαστε εγκλωβισμένοι στην Αθήνα βιώνοντας στο πετσί μας την στεγαστική κρίση.

Οι μεταθέσεις για τους τοπους μας εκμηδενίστηκαν και αναγκαζόμαστε να δίνουμε τον μισό μισθό μας σε ενοικια.

Δεν εχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μία δεύτερη δουλειά όπως όλοι οι άλλοι ανθρωποι, αν το επιθυμούν

Ο Ελληνας Αστυνομικός μαζί με αρκετες ακόμα επαγγελματικές κατηγορίες είναι μεταξύ των πλέον αδικημένων.

Πήραμε μόνο ένα sms κάποτε με κάποιες ευχαριστίες ...

Αλήθεια ένας αστυφύλακας που τα τελευταία 12 χρόνια και κανει Αξιωματικός Υπηρεσίας σε ένα απαιτητικό Τμήμα του κέντρου της Πρωτεύουσας τι είδε να βελτιώνεται στις αποδοχές του; Πιστέυω ... ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτως η πραγματική αγοραστική του δύναμη μειώθηκε τοσο που για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του δανείζεται από γονείς και φίλους ... Θλιβερό ... Ασφαλώς υπάρχουν πολλοί ακόμα στην ίδια θέση, ένα τυχαίο παράδειγμα έφερα ...

Το χειρότερο ξέρετε πιο είναι; Ότι οι νέοι αστυνομικοί έχουν κυριευθεί από απογοήτευση. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους όσοι αποφασίζουν. Σας ευχαριστώ για το βήμα."

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis