Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Transformers
12:59 | 12/10/2022

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Transformers: Rise of the Beasts» Στίβεν Κάπλ Τζούνιορ (Steven Caple Jr) αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο Instagram ότι οι ηθοποιοί Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh) και Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson) θα «δανείσουν» τις φωνές τους στη νέα ταινία  της Paramount. Μοιράστηκε δύο ξεχωριστά βίντεο την ώρα των ηχογραφήσεων.

Η Γιο θα «ζωντανέψει» με τη φωνή της τον Airazor, ενώ ο Ντέιβιντσον τον Mirage. Στο πρωταγωνιστικό καστ είναι ο 'Αντονι Ράμος (Anthony Ramos) και η Ντομινίκ Φίσμπακ (Dominque Fishback) σε σενάριο του  Τζόμπι Χάρολντ.

Διαβάστε επίσης

Το «Rise of the Beasts» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990, με τους Maximals και Terrorcons να παίρνουν θέση στη μάχη μεταξύ των Autobots και Decepticons που θα γίνει στη Γη.

Σύμφωνα με τους «Transformers», ο Airazor είναι μέλος των Maximals, οι οποίοι είναι απόγονοι των Autobots. Μοιάζει σαν γεράκι ενώ ο Mirage είναι ένα autobot που έχει εμφανιστεί ξανά στις ταινίες των Transformers με τη φωνή του αείμνηστου ηθοποιού Φραντσέσκο Κουίν (Francesco Quinn).

Η ταινία της Paramount αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2023.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis