Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:59 | 08/08/2022

Συνελήφθη, εχτές (07-08-2022) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς να κινείται με δίκυκλο όχημα σε δημοτική οδό στη Χίο, αποβιβαζόμενος λίγο νωρίτερα από πλοίο ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πειραιά – Χίου και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του σακίδιο που περιείχε νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -1.067- γραμμαρίων.

Διαβάστε επίσης

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επίσης, ζυγαριά ακριβείας και αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά, το αυτοσχέδιο τσιγάρο, η ζυγαριά ακριβείας, το δίκυκλο όχημα, καθώς και κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο δράστης, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis