Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
22:44 | 15/06/2022

Η T.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 22 Μαϊου 2022 και ώρα 12:00΄ στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, μια μοναδική ψυχαγωγική εκδήλωση για παιδιά, με τον διάσημο μάγο GREY AMPA, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη μας για μια και μόνο παιδική παράσταση.  

   Μια εντυπωσιακή παράσταση κατά την οποία συμμετείχαν διαδραστικά γονείς και παιδιά, που μας μάγεψε πραγματικά, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα και την οποία θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα οι μικροί μας φίλοι.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον διάσημα μάγο και συμπατριώτη μας κ. Αμανατίδη Παναγιώτη, γιατί από την πρώτη στιγμή, με μεγάλη χαρά και προθυμία, δήλωσε ότι θα έρθει αφιλοκερδώς για να στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα ο πρώην Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης Ιωάννης προσωπικός φίλος του Grey Ampa, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Παπανικολάου Κων/νος. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους καλεσμένους μας με θέμα τον Ποντιακό Ελληνισμό από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας κ. Σκάρλιο Μηνά, με αφορμή την επίσημη ημέρα Εορτασμού Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

   Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμο Δράμας για την παραχώρηση της αίθουσας και την μικροφωνική κάλυψη της εκδήλωσης, τον εθελοντή μας κ. ΝΑΤΣΗ Γεώργιο για την φωτογραφική κάλυψη, την εταιρεία JANNI για την δωρεάν προσφορά παστελάκια σε όλα τα παιδιά, καθώς και όλα τα Μέλη και Φίλους της Ένωσής μας που προσήλθαν και ενίσχυσαν οικονομικά τον Φιλανθρωπικό μας σκοπό.

Ως Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της I.P.A. Δράμας, κάνουμε πράξη το moto της ένωσής μας «Υπηρετώ δια της Φιλίας», συνεχίζοντας τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο Πρόεδρος

    

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

    

H Γεν. Γραμματέας

 

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis