Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 17/06/2016
Αστυνομικοί των δύο Τμημάτων Ασφαλείας της Υ.Α.Ν/Α.Α., Αργυρούπολης και Ηλιούπολης, έπειτα από κοινή τους δράση, συνέλαβαν την 14/06/2016 εγκληματική ομάδα νεαρών, που αποτελούνταν από τρείς (3) ημεδαπούς, μέλη σπείρας, ηλικίας 19, 16 και 15 ετών αντίστοιχα,  τα οποία διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε ανήλικους μαθητές που φοιτούν σε σχολεία της Αργυρούπολης.
 
Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας η οποία περιήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές, εντοπίσθηκε ένας εκ των ανωτέρω ανήλικων συλληφθέντων, έξωθι σχολικού συγκροτήματος, να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.
Μετά από συνεννόηση και συνεργασία της Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας  Αργυρούπολης, Υ/Α’ κας Αθανασίας ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ και του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, Α/Α’ κου ΓΑΒΑΛΑ Ευθυμίου, όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε,
οι συλληφθέντες από εξαμήνου και πλέον είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές. Χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους ανήλικους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

 

Από την έρευνα στην οικία του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα από τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.
Η δικογραφία στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ως καθ’ ύλην αρμόδια για τα περαιτέρω.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση στους αρμόδιους Ανακριτές.

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει όλους τους συναδέλφους των Τμημάτων Ασφαλείας Αργυρούπολης και Ηλιούπολης και της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, και εύχεται στην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας  Αργυρούπολης, Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ ,η οποία είναι και εκλεγμένη αντιπρόσωπος της Ένωσής μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., πάντα επιτυχίες. 
 
 
                                                                         Για το Δ.Σ.
                                       -O-                                                                               -O-
                                 Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            
 
 
                   ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                   ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
                              6978079503                                                      6977665820
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis