Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 17/06/2016

«Χρυσή» η Υπαρχιφύλακας της ΥΦΑΑ Μαργαρίτα Μιχαηλίδου, με την οικονομική στήριξη της αποστολής από χορηγία ιδιώτη, ύστερα από ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

image

Ανακοινωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής :

«Ακόμα μία φορά οι συνάδελφοί μας – αθλητές, μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι σαν Αστυνομικοί αλλά και σαν Έλληνες με την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε η Υπαρχιφύλακας της Υ.Φ.Α.Α. Μαργαρίτα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ με προπονήτρια την Α/Α ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Μαρία υποδιοικητή της Υ.Φ.Α.Α. στους VI πανευρωπαϊκούς αγώνες αστυνομικών –πυροσβεστών στο άθλημα του TAEKWONDO που διεξήχθησαν στην πόλη Ουέλβα της Ισπανίας από 9-14 Ιουνίου 2016 , κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ανωτέρω άθλημα. Ήταν η μοναδική εκπροσώπηση για την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία! Η αθλήτρια μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και επίσης εκλήθη να δώσει συνέντευξη στην Ισπανική τηλεόραση.

image

Σημειωτέον ότι οι αθλήτριές μας προκειμένου να συμμετέχουν στους εν λόγω αγώνες θα έπρεπε να καλύψουν το κόστος μετάβασης και διαμονής τους με ιδία έξοδα κάτι το οποίο σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε θα ήταν ανέφικτο .

Η Ένωσή μας μπροστά στον κίνδυνο της μη συμμετοχής των εξαίρετων αθλητριών μας σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς αγώνες απευθύνθηκε για άλλη μία φορά στον γνωστό στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. τόσο για τα φίλια αισθήματά του αλλά και για την εν γένει προσφορά του προς το Αστυνομικό προσωπικό κ. ΜΑΡΤΙΝΟ Αθανάσιο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε εξ ολοκλήρου το ανωτέρω ποσό κάτι το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή και την διάκριση των αθλητριών μας.

Το προεδρείο μας συγχαίρει θερμά τις αθλήτριές μας για αυτή τους την σπουδαία διάκριση και τις ευχαριστεί που για ακόμη μια φορά μας έκαναν να αισθανθούμε χαρά τιμή και υπερηφάνεια και θεωρεί ηθική του υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς για ακόμα μία φορά τον κ. ΜΑΡΤΙΝΟ Αθανάσιο καθώς χωρίς την πολύτιμη συμβολή του αυτή η διάκριση δεν θα είχε επιτευχθεί.

Τέλος η Ένωσή μας δηλώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα στην Υ.Φ.Α.Α. και στου συνάδελφους – αθλητές και θα τους στηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσο».

 

nantiareport.wordpress.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis