Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:39 | 04/03/2022

Τέλος προσθέσαμε στα αιτήματα μας να βρεθεί κατάλληλος χώρος του Δήμου προκειμένου να στελεχωθεί το νεοσύστατο Ιατρείο Αστυνομικών Ηρακλείου με προσωπικό που θα καλύψει θέσεις: ένα (1) Παθολόγο, ένα (1) Ψυχίατρο και δύο (2) Ψυχολόγους. Η υγεία των συναδέλφων μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα όλων μας και τέτοιες ενέργειες εξελίσσουν προς το καλύτερο το σώμα μας και την κοινωνία του Ηρακλείου. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ Βασίλειος μας δεσμεύτηκε να επιλύσει και να διευθετήσει όλα τα παραπάνω αιτήματα που του θέσαμε, συμπάσχοντας στο δύσκολο έργο που εκτελούν καθημερινά οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα από πλευράς μας του μεταφέραμε τις ευχαριστίες του συνόλου των συναδέλφων υπηρετούντων στη Δ.Α. Ηρακλείου για την έμπρακτη στήριξη του και συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί.

Η Ένωσή μας αφουγκράζοντας πάντα τους συναδέλφους - μέλη της, έχει προγραμματίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ανάλογες συναντήσεις με φορείς και παράγοντες προκειμένου τεθούν και επιλυθούν ανάλογα θέματα που μας απασχολούν.

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος              ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis