Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 06/03/2018

Με την ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas» φαίνεται ότι σχετίζονται τα άτομα τα οποία προσήχθησαν από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, στα πλαίσια της οργανωμένης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι πάνοπλοι αξιωματικοί, παρουσία εισαγγελέων, έχουν επιχειρήσει σε χώρους στις περιοχές του Μενιδίου, το Χαϊδάρι, την Καλλιθέα και τα Ιωάννινα.

[custom:google-ads]

Πρόκειται για συνέχεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα και πάλι από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Οι υποθέσεις, τις οποίες αφορούν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, είναι επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες (περισσότερες από 20), για τις οποίες μάλιστα συγκεκριμένη οργάνωση έχει αναλάβει ευθύνη σε ιστολελίδες του ακροδεξιού χώρου. Μεταξύ αυτών των επιθέσεων είναι και εκείνη στο στεκι «Φαβέλα» στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι, η επίθεση στο στέκι των αναρχικών "Δίστομο" στον Άγιο Παντελεήμονα, η κατάληψη Λέλας Καραγιάννη στα Πατήσια, καθώς και η επίθεση στο αναρχικό στέκι "Σινιάλο" στο Αιγάλεω.

Για την τελευταία έφοδο στη «Φαβέλα», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν προκύπτει για την ώρα ανάμειξη των έξι που κρατούνται, αλλά και γι αυτή την υπόθεση εκφράζεται αισιοδοξία ότι γρήγορα θα υπάρξει αποτέλεσμα, καθώς ένας από τους δράστες φέρεται να έχει αναγνωριστεί από τη δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, η οποία τραυματίστηκε από τους εισβολείς.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, στα σπίτια των υπόπτων, έχουν βρεθεί βόμβες μολότοφ, μαχαίρια αλλά και ποσότητες κάνναβης.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από την Αντιτρομοκρατική, αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, enikos.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis