Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 18/07/2022

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια τα ξημερώματα σήμερα, σε ζεύγος, για να μεταφέρει το συντομότερο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, το κοριτσάκι τους ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρουσίασε πολύ ψηλό πυρετό και είχε σπασμούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη της ΜΜΑΔ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, τους πλησίασε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζεύγος με το ενός χρόνου παιδάκι τους και ο οδηγός τους ανέφερε ότι το κοριτσάκι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης, αφού δεν γνώριζε καλά το δρομολόγιο.

Διαβάστε επίσης

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Νοσοκομείο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Στη συνέχεια κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο παιδιατρικό τμήμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας του παιδιού, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν ώστε να φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

www.kathimerini.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis