Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 28/01/2016

Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σχετικά με διακίνηση χασίς από ένα νεαρό... «παραγωγό», τους οδήγησαν στο σπίτι του στην Κομοτηνή όπου έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα με την υδροπονική μέθοδο.

Ο σκύλος ανιχνευτής πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο όπου ο 27χρονος Έλληνας είχε εγκαταστήσει ένα σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και καλλιεργούσε τρία νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους μόλις 0,8 εκατοστών. Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,8 γραμμαρίων και ένας ναργιλές. Ο νεαρός συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη το κινητό του και 12 κάρτες SIM, που χρησιμοποιούσε για να έρχεται σε επαφή με τους αγοραστές της παράνομης παραγωγής του.

Στο χώρο βρέθηκαν ακόμη μια σιδερογροθιά, ένας κάλυκας φυσιγγίου διαμετρήματος 9 mm και μια κροτίδα, με αποτέλεσμα η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης να του ασκήσει δίωξη και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί βεγγαλικών, εκτός από αυτήν για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis