Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:02 | 16/03/2022

Η Οικονομική Αστυνομία της Ιταλίας (Guardia di Finanza) ολοκλήρωσε την αγορά μιας ακόμη παρτίδας πιστολιών Beretta Px4 σε διαμέτρημα 9×19 mm, ίσο με 15.148 δείγματα, προχωρώντας έτσι τη διαδικασία τεχνικού εκσυγχρονισμού του ατομικού όπλου για τους χειριστές, σε σύγκριση με τις προηγούμενες παρτίδες του Px4 που είχε ήδη αγοραστεί από το σώμα: υπενθυμίζουμε για παράδειγμα μια προμήθεια 3.235 πιστολιών στις 28 Φεβρουαρίου 2020. 

Το μέγεθος της παραγγελίας θα πρέπει να περιλαμβάνει σε αυτό το σημείο όχι μόνο την οριστική απόσυρση των τελευταίων δειγμάτων Beretta 84 σε διαμέτρημα 9 short ακόμα σε απόθεμα, αλλά και ουσιαστική υποστήριξη σε σχέση με το Beretta 92. Η αξία της παραγγελίας ισούται με 5.756.397 ευρώ.

GUARDIA DI FINANZA

Η Guardia di Finanza είναι μια ιταλική υπηρεσία επιβολής του νόμου υπό την εξουσία του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών. Είναι μια στρατιωτικοποιημένη αστυνομική δύναμη, που αποτελεί τμήμα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και όχι του Υπουργείου Άμυνας. Η Guardia di Finanza είναι ουσιαστικά υπεύθυνη για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος και του λαθρεμπορίου. έχει επίσης εξελιχθεί στην κύρια υπηρεσία της Ιταλίας για την καταστολή του παράνομου εμπορίου ναρκωτικών. 

Διατηρεί πάνω από 600 σκάφη και πλοία και περισσότερα από 100 αεροσκάφη για να ανταποκριθεί στην αποστολή της περιπολίας στα χωρικά ύδατα της Ιταλίας. Έχουν επίσης την ευθύνη της συνοριακής αστυνομίας και των τελωνειακών δασμών στα ιταλικά αεροδρόμια.

Το BERETTA Px4 STORM αποτελεί την πιο σύγχρονη έκφραση, τεχνολογικά και αισθητικά, στον κόσμο των ημιαυτόματων πιστολιών.

Το BERETTA Px4 STORM αποτελεί την πιο σύγχρονη έκφραση, τεχνολογικά και αισθητικά, στον κόσμο των ημιαυτόματων πιστολιών. Πρόκειται για πιστόλι που ενσωματώνει πολλές διαφορετι-κές λειτουργίες και ανταποκρίνεται σε μια μεγάλη ποικιλία αναγκών, χωρίς συμβιβασμούς σε εργονομία και απόδοση. Tο Px4 STORM δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ισχύ πυρός, στην ευκολία στη χρήση, στην απόδοση και στην αξιοπιστία.

Η απόλυτη ανθεκτικότητα, αξιοπιστία, εργονομία και η εναλλαξιμότητα των ανταλλακτικών το έχουν κάνει την κορυφαία επιλογή για τα σώματα ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

 

Εξαιρετικά ανθεκτικό, εξαιρετικά ασφαλές για κρυφή μεταφορά και οικιακή άμυνα. 

 

Σχεδιασμένο να πληροί τα πιο αυστηρά στρατιωτικά πρότυπα αντοχής και αξιοπιστίας , το PX4 έχει αναφερθεί ότι μπορεί να ρίξει πάνω από 150.000 φυσίγγια με μηδενική θραύση εξαρτημάτων. Το PX4 έχει λιγότερα μέρη από ένα συνηθισμένο πιστόλι ανταγωνισμού το οποίο πρακτικά σημαίνει λιγότερες τριβές και μηδενικές εμπλοκές. Περιλαμβάνει μια ράγα Picatinny ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το πιστόλι μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά μεγέθη χεριών χάρη στις εναλάξιμες πίσω λαβές που μπορούν να αγοραστούν ώς αξεσουάρ. Τα αμφίδρομα και αναστρέψιμα χειριστήρια προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης προπόνησης και από αριστερόχειρες!

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis