Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:45 | 21/12/2019

Ακολουθεί ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής κ. Θωμά Μπόζιαρη, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και ανταλλαγή ευχών - ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιας - στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Άλλη μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Διευθυντή της Δ/νσης, Ταξιαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημήτριου, αφενός μεν για να ανταλλάξουν όλοι, προσωπικό και Ηγεσία Ευχές, αφετέρου για να συσφιξουν ακομη περισσότερο οι άριστες σχέσεις τους.
[custom:google-ads]
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό,
ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υπ/γος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος,
ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υπ/γος κ. ΤΖΕΦΕΡΗΣ Πέτρος, όπως επίσης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μετάγωγων Δικαστηρίων Αττικής Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Λάμπρος και όλο το προσωπικο αυτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκα- μετά από πρόσκληση - εκπροσωποντας το Σωματείο αλλά και την Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων από τη θέση του πρόεδρου και του Αντιπροέδρου αντίστοιχα.

Τον συντονισμό είχε η Αστυνομική Υποδιευθυντρια κ. ΦΟΡΤΟΤΗΡΑ Χαρίκλεια.

Την Εκδήλωση πλαισιώσε με χριστουγεννιατικες μελωδίες οι μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Ήταν μια Υπέροχη Εκδήλωση!!!!!
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστησω προσωπικά τον Εμπνευστή της εν λόγω Εκδήλωσης
Ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο. Προσωπικό και Διοίκηση πορευόμαστε και συνεχίζουμε όλοι μαζί Ενωμένοι.

Image may contain: 7 people

Image may contain: 2 people

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis