Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
15:59 | 16/06/2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη», την Τρίτης 14-06-2022 στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας, η πρώτη αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας. Συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο «Κάλεσμα Ζωής» της Ένωσής μας και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος που δημιούργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες, αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας Αστυνομικός είναι αλληλέγγυος και ευαίσθητος σε ότι αφορά την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπό του.

Την πρώτη αυτή προσπάθειά, τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος καθώς και ο Βουλευτής Ευβοίας του «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» κος. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στην αιμοδοσία και τον ευχαριστούμε γιαυτό εκ μέρους όλων των μελών μας.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του για την βοήθεια στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας καθώς και του ιατρικού προσωπικού που διενήργησε την αιμοδοσία για την άψογη οργάνωση και επαγγελματισμό του. Ραντεβού στις επόμενες δράσεις μας!

Συνεχίζουμε για όλους τους συναδέρφους μας!!!

Με τιμή

Ο Πρόεδρος 

Αλέξανδρος Μάρκου

Ο Γ.Γ.  

Αριστείδης Καψιώχας

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis