Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 29/04/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Προς μεγάλη μας έκπληξη και λύπη ακούσαμε χθες από τα χείλη απόστρατου αξιωματικού, αλλά και πρώην μέλους του συνδικαλιστικού κινήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ανυπόστατες μομφές και υπονοούμενα που στόχο είχαν να πλήξουν την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και το κύρος των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Είναι γνωστό ότι κανένας Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών δεν έχει επιφορτιστεί καθ' οιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών. Η δε Ένωση μας, διά των οργάνων της, απέχει συνειδητά από κάθε δημόσια παρέμβαση σχετικά με την γνωστή επίκαιρη τραγωδία της Πάτρας, σεβόμενη αφενός τις εν εξελίξει έρευνες αλλά και την ηθική βαρύτητα που έχει για την κοινή γνώμη η συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε έχει να καταγγείλει συγκεκριμένα γεγονότα, πράξεις ή παραλείψεις Αστυνομικών οφείλει να απευθυνθεί θεσμικά στις αρμόδιες αρχές και όχι με γενικές και αόριστες κατηγορίες που προσβάλουν την υπόληψη των υπαλλήλων και θίγουν το κύρος της υπηρεσίας. 

                            ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis