Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:49 | 02/06/2015

H ομηρία της γυναίκας από έναν άνδρα στο πλοίο Κρήτη ΙΙ, την οποία απειλούσε έχοντας στο λαιμό της ένα σπασμένο γυάλινο ποτήρι έληξε το πρωί με ρεσάλτο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρους πώς οι άνδρες της ΜΥΑ έκαναν χρήση και πλαστικών σφαιρών.

Οι βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ ανέβηκαν στο Κρήτη ΙΙ εν πλω και χρησιμοποίησαν τις πλαστικές σφαίρες για να εξουδετερώσουν τον άνδρα που απειλούσε τη ζωή της γυναίκας.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:30 τα ξημερώματα όταν ο άνδρας ξαφνικά άρχισε να φωνάζει και να δημιουργεί προβλήματα. Πριν κάποιος από το πλήρωμα προλάβει να αντιδράσει ο άνδρας έσπασε ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι που βρισκόταν κοντά του και άρπαξε μια γυναίκα που είχε την ατυχία να κοιμάται δίπλα του.

Από τις έξι το πρωί που το πλοίο άρχισε να πλησιάζει στον Πειραιά το Κρήτη ΙΙ συνοδευόταν από σκάφος του Λιμενικού. Οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σαλόνι του πλοίου.

Ακολούθησε η επιχειρηση της ΜΥΑ με επιτυχή αποτελέσματα. Ευτυχώς η γυναίκα έχει ένα πολύ ελαφρύ τραύμα στο λαιμό, ωστόσο δεν κινδυνεύει η υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

defencenet.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis