Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:21 | 24/02/2015

 

Σημαντικό ρόλο στη δικογραφία, που θα σχηματίσουν τα στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, αναμένεται να παίξουν και οι εικόνες των επεισοδίων του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, το απόγευμα τής Κυριακής, στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο λόγος δεν γίνεται για τα βίντεο, που προβλήθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά από εκείνα που κατέγραψαν οι αστυνομικοί με άλλες κάμερες, καθώς είχαν στα χέρια τους διάταξη τού αρμόδιου εισαγγελέα, με την οποία τους επέτρεπε να βιντεσκοπούν τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του γηπέδου, πριν, κατά τη διάρκεια και μεετά τη λήξη τού αγώνα.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι στις εικόνες αυτές οι περισσότεροι συμμετέχοντες στα έκτροπα, έχουν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, αλλά με μία προσεκτική έρευνα ενδεχομένως να μπορέσουν να "δουν" τα πρόσωπά τους, καθώς θεωρούν ότι δεν μπορεί να πέρασαν ένα ολόκληρο παιχνίδι με τις κουκούλες στο κεφάλι.

Η προανάκριση ήδη έχει ξεκινήσει από τα στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και αφορά στα επεισόδια και στους τραυματισμούς τριών παραγόντων.

Θεωρείται δεδομένο από τους αστυνομικούς, πάντως, ότι στους επόμενους αγώνες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, τα παιχνίδια θα δειξαχθούν "κεκλεισμένων των θυρών".

Μανώλης Ασαριώτης

bloko

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis