Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 23/02/2018
Σιγή ασυρμάτου τηρείται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όσον αφορά τη διαταγή προσδιορισμού των θέσεων των τακτικών μεταθέσεων των Ειδικών Φρουρών για το έτος 2018, βυθίζοντας τους συναδέλφους στη δίνη της αναμονής.
 
Είναι ώρα η ηγεσία του Σώματος να δώσει ένα τέλος στην ψυχοφθόρα αυτή κατάσταση, εκδίδοντας άμεσα την διαταγή των τακτικών μεταθέσεων.
 
Ήδη υπάρχουν δεκάδες συνάδελφοι οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας, καθώς εκκρεμούν οι έκτακτες μεταθέσεις τους από το φθινόπωρο του 2017, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν που θα τους βρει η επόμενη ημέρα. Καλούμε τον Αρχηγό να δώσει ένα τέλος στο υπηρεσιακό τέλμα, στο οποίο έχουν περιέλθει οι συνάδελφοι έχοντας την πεποίθηση πως οι Ειδικοί Φρουροί θα αντιμετωπιστούν ισότιμα με το λοιπό αστυνομικό προσωπικό.
 
Είναι ώρα για αποφάσεις οι οποίες θα ληφθούν με γνώμονα την δικαιοσύνη. Ανακοινώστε τις τακτικές μεταθέσεις και εκτελέστε τις έκτακτες του 2017, ώστε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και να επέλθει η ομαλότητα στις ζωές των συναδέλφων.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis