Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:32 | 23/07/2015

Αλλαγές επέρχονται σε θέσεις διοικητών και επιτελών αξιωματικών της ΕΛΑΣ, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας και σε όλη την Ελλάδα, με τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις του σώματος.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, που συνεδρίασε προχθές, αποφάσισε μεταθέσεις, που όσον αφορά τους διοικητές υπηρεσιών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, έχουν ως εξής:

Από το Α. Τ. Φαρσάλων μετατίθεται ο διοικητής αστυνόμος Β΄ Πρ. Χαρισμανίδης στο Α΄Α. Τ. Λάρισας και στη θέση του μετατίθεται ο αστυνόμος Β΄ Γεωργ. Αλεξίου.

Από το Α. Τ. Αγιάς μετατίθεται ο διοικητής αστυνόμος Β΄ Στ. Κυρίτσης στο Β΄ Α. Τ. Λάρισας και στη θέση του μετατίθεται από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών Γόννων ο διοικητής αστυνόμος Α΄Β. Βλαχογιάννης.

Από το Α. Τ. Ραψάνης μετατίθεται ο διοικητής αστυνόμος Β’ Αρ. Κουλουκτσής στο Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Λάρισας.

Στη θέση του αναλαμβάνει διοικητής ο υπαστυνόμος Α΄ Σταύρος Ευαγγελίδης. Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας μετατίθεται ο διοικητής αστυνόμος Β΄ Νικ. Καραφυλλίδης στη ΓΕ.Π.Α.Δ. και στη θέση του αναλαμβάνει ο υπαστυνόμος Α΄ Δημ. Καλογρής.

Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας μετατίθεται ο διοικητής αστυνομικός υποδιευθυντής Χρ. Σιμούλης, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Οι μεταθέσεις θα υλοποιηθούν εντός του Αυγούστου και ο κανονισμός προβλέπει και τυχόν ενστάσεις.

www.eleftheria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis