Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 03/01/2020

Ο 21χρόνος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και λόγω αυτού οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κρίθει εάν ο 21χρονος χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή σημειώθηκε μικρη ένταση, καθώς ο κατηγορούμενος αρνιόταν να βγει από το αστυνομικό όχημα, φωνάζοντας “Βοήθεια”.

Ο φερόμενος ως δράστης τεμάχισε τον νονό του με έναν μπαλτά τον οποίο και υπέδειξε στους αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο και κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να ανευρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.

Ο 52χρονος ήταν φιλοξενούμενος της κουμπάρας και του βαφτισιμιού του, στο σπίτι τους, στα Πετράλωνα.

Οι εικόνες που μετέδωσε ο ANT1

Το χρονικό της δολοφονίας στα Πετράλωνα

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο (28.12.2019), ύστερα από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς, αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες ημέρες. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο σπίτι ήταν και η μητέρα του 21χρονου, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν επέστρεψε, της είπε ότι τον σκότωσε.

Πηγή: newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. απεγλώβισε 4μελή οικογένεια από φλεγόμενο σπίτι


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis