Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 15/12/2019

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Ομοσπονδία των Αστυνομικών προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ:

Κύριε Υπουργέ,

Μια σωρεία διατάξεων, Κ.Υ.Α. και νόμων αναφορικά με το ανωτέρω θέμα, δημιουργεί μια άνευ προηγουμένου αδικία εις βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι καλούνται να φέρουν εις πέρας τις μεταγωγές κρατουμένων ανά την επικράτεια, με αποτέλεσμα να υφίσταται μια άνευ προηγουμένου αδικία εις βάρος των, τη στιγμή μάλιστα που άλλες  μετακινήσεις αστυνομικών δυνάμεων πέραν της χιλιομετρικής απόστασης των 160 χλμ. δικαιολογεί διανυκτέρευση, ενώ αυτές που άπτονται των μεταγωγών όχι.

Επιβάλλεται λοιπόν ο εξορθολογισμός και η εναρμόνιση όλου του φάσματος του εύρους των μετακινήσεων, ώστε  να μην υπάρχει διακριτή αντιμετώπιση, με μοναδικό κριτήριο για όλες, την υπέρβαση της ανωτέρω χλμ απόστασης και όχι τη φύση της αποστολής που δεν εμπίπτει σε καμία λογική.

Αναφορικά με το θέμα των μεταγωγών, η Ομοσπονδία μας θα σας καταθέσει και επισήμως τις προτάσεις της λόγω και της επικείμενης υπό έκδοσης κανονιστικής διαταγής, ενώ επικουρικώς σας υποβάλλουμε και την πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της ΄Ενωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: YYYYYY_3.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis