Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:38 | 05/08/2022

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 5ος σταθμός του κ. ΚΟΚ στο κέντρο του Ηρακλείου το απόγευμα της Πέμπτης 4 Αυγούστου.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής Γιώργος Λογιάδης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Γιώργος Λυμπινάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Αστυνόμος Β΄ Στέλιος Καρακούδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης Εβελίνα Μπακίντα καθώς και η επίτιμη πρόεδρος Μαρία Πιτσικάκη.

Διαβάστε επίσης

Όπως δήλωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Γεώργιος Λυμπινάκης:

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Τροχαία Ηρακλείου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούν για τα μικρά παιδιά τα οποία είναι η ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας.

Ως Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων."

 

Δήλωση Αντιδημάρχου Δήμου Ηρακλείου Παττακού Μαρίνου

Ένας απλός χαιρετισμός είναι το ολιγότερο που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου, για να αναδείξει την σημαντικότητα της σημερινής εκδήλωσης στην Πλατεία Ελευθερίας από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Η απλότητα και η ευρηματικότητα του τρόπου ενημέρωσης των μικρών παιδιών με βιωματικό τρόπο, με τίτλο “Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor”, είναι δράση πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική.

Η προσπάθεια του Διοικητή και του προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου είναι άξια συγχαρητήριων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

 

Δήλωση επίτιμου προέδρου του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης Μαρίας Πιτσικάκη

Το παιχνίδι κυκλοφοριακής αγωγής με τίτλο "ο κος ΚΟΚ στο Survivor" αυτή τη φορά ταξίδεψε στη πλ. Ελευθερίας Ηρακλείου και εκπαίδευσε δεκάδες παιδιά στη κυκλοφοριακή αγωγή.

Η εκδήλωση ήταν μία συνεργασία της Τροχαίας Ηρακλείου με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης στα πλαίσια της 21ης έκθεσης Κρητικών προϊόντων, οικοτεχνίας, Χειροτεχνίας που πραγματοποιείται στη πλ. Ελευθερίας, με παράλληλες κάθε βράδυ εκδηλώσεις που αναδεικνύουν ήθη και έθιμα του τόπου μας, βελτιώνουν την καθημερινότητα μας και συμβάλουν στην αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης.

Στη προσπάθεια αυτή και η συνεργασία Τροχαίας - Συλλόγου στο παιχνίδι κυκλοφοριακής αγωγής σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

6ος σταθμός στη καμπάνια οδικής ασφάλειας που διοργανώνουν Τροχαία και Περιφέρεια αυτό το καλοκαίρι, η πλατεία δημαρχείου Αρχανών - Αστερουσίων στα Πεζά, την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 18:30'

Δήλωση Διοικητή Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιου Καρακούδη

Άλλο ένα όμορφο απόγευμα, στη καρδιά του Ηρακλείου αυτή τη φορά, με τους μικρούς μας φίλους να κατακλύζουν την Πλατεία Ελευθερίας, στη 5η κατά σειρά δράση στο πλαίσιο της καμπάνιας οδικής ασφάλειας που συνδιοργανώνουμε με την Περιφέρεια Κρήτης το φετινό καλοκαίρι σε όλο το Νομό Ηρακλείου.

Συνδυάζοντας το παιχνίδι με τη γνώση οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μέσα από το στίβο μάχης “ο κ. ΚΟΚ στο Survivor” αλλά και οι μεγαλύτεροι που βρέθηκαν στο χώρο με τη συμμετοχή τους στο τηλεquiz οδικής ασφάλειας, έμαθαν – θυμήθηκαν – εξοικειώθηκαν με βασικές αρχές και κανόνες που πρέπει να θέτουμε πάντοτε σε προτεραιότητα κυκλοφορώντας στο δρόμο, πρωτίστως για τη διασφάλιση της δικής μας σωματικής ακεραιότητας καθώς και ως ένδειξη σεβασμού σε κάθε πολίτη που μοιράζεται μαζί μας το ίδιο οδικό περιβάλλον. Άλλωστε η οδική συμπεριφορά αποτελεί και στοιχείο πολιτισμού κάθε χώρας και για το λόγο αυτό οφείλουμε και έχουμε υποχρέωση μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες να αναβαθμίσουμε το επίπεδο οδικής ασφάλειας στον τόπο μας αναλόγως με τον πολιτισμό και την ιστορία που έχει αυτή εδώ η Χώρα.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis