Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
astunomikoi
10:21 | 08/09/2022

Μια νέα έκθεση από τις αρχές της πόλης του Σικάγο των Η.Π.Α. περιγράφει λεπτομερώς το αντίκτυπο των ακυρωμένων ημερών άδειας στην αστυνομία της πόλης.

Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, τα μέλη της αστυνομίας του Σικάγο εργάζονται κατά μέσο όρο 11 ή περισσότερες συνεχόμενες ημέρες.

Οι αριθμοί στην έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή είναι πολύ ανησυχητικοί και παρόλο που ο Αστυνομικός Διευθυντής David Brown φαίνεται να έχει παρεξηγήσει το περιεχόμενό της, εξακολουθεί να λέει ότι το τμήμα εργάζεται για να βελτιώσει την κατάσταση.

Η έκθεση αναφέρει ότι μεταξύ Απριλίου και Μαΐου, το 10 τοις εκατό των αστυνομικών του Σικάγο - ή περίπου 1.000 αστυνομικοί- έλαβαν εντολή να εργαστούν 11 ημέρες στη σειρά.

Ο Brown ανέφερε ότι ενώ πολλοί αστυνομικοί είχαν προγραμματιστεί να εργαστούν συνεχόμενα χωρίς ρεπό για 11 ημέρες, δεν κατέληξαν όλοι να το κάνουν και πολλοί από αυτούς που το έκαναν είχαν προσφερθεί εθελοντικά.

Οι αρχές της πόλης τονίζουν ότι υπάρχουν κανονισμοί που ορίζουν ποιο είναι το επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένας εργαζόμενος θα πρέπει να δουλεύει χωρίς ρεπό και θεωρούν ότι το Τμήμα θα πρέπει να στελεχωθεί σε τέτοιο επίπεδο, ώστε οι αστυνομικοί να είναι σε θέση να αποδώσουν στην υπηρεσία τους με τον πιο άριστο τρόπο, με σκοπό να είναι οι πολίτες ασφαλείς.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι έχει "ανοίξει" μία τέτοια συζήτηση, αποτελεί γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν Αστυνομίες που καταπιάνονται ουσιαστικά με ποιοτικά δεδομένα, όπως η ξεκούραση των στελεχών τους η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υπερεργασία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis