Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:04 | 13/06/2019

Στην κατάσχεση εμπορευματοκιβωτίου το οποίο περιείχε 11.500.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών - Όπλων και Λοιπών Ελεγχόμενων Προϊόντων της Επιχειρησιακής Διεύθυνση ΣΔΟΕ Αττικής.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη μεθοδολογία έρευνας και ανάλυσης κινδύνου (risk analysis), αξιοποίηση της συνεργασίας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών - Όπλων & Λοιπών Ελεγχόμενων Προϊόντων με συναρμόδιες ημεδαπές και αλλοδαπές αρχές και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, στοχοποιήθηκε εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε αφιχθεί στο λιμάνι του Πειραιά προερχόμενο από Κίνα και με τελικό προορισμό τρίτη χώρα.

Σύμφωνα με τα φορτωτικά έγγραφα του εμπορευματοκιβωτίου (Bill of Lading), ως δηλωθέν εμπόρευμα ήταν "σανίδες πατώματος laminate”. Κατόπιν αιτήματος της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, το εμπορευματοκιβώτιο δεσμεύτηκε - την 10. 06. 2019 - στο λιμάνι του Πειραιά.

Σήμερα (13.06.2019), με την πολύτιμη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή καπνικών "DIABLO" του Σ.Δ.Ο.Ε., υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων & Λοιπών Ελεγχόμενων Προϊόντων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, σε συνεργασία με τους υπάλληλους του Γ΄ Τελωνείου Εισαγωγής Πειραιά, πραγματοποίησαν φυσικό έλεγχο στο προαναφερόμενο εμπορευματοκιβώτιο.

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis